tjäna pengar på din blogg!

kan man verkligen tjäna pengar på sin blogg?? 
svar: yes det kan man:D det är ju faktiskt inte därför man ska blogga tycker jag personligen , men om man ändå gör det, och skriver om bra produkter tex  sen länkar eller annonserar i inlägget eller på bloggen, så kan man ju lika bra tjäna en liten hacka! Right?
 
Första steget på vägen mot att tjäna pengar på din blogg börjar med att ta del av ett annonsnätverk, såvida du inte tänkt sälja annonsplatserna själv genom att knacka dörr eller skicka mail. Har du tänkt sälja annonsplatser själv kan du gå direkt till steg 2. Du kanske undrar hur relatvit små bloggar kan ha relativt stora och kända företagsannonser på sin blogg? Låt oss lära dig hemligheten.
 
Genom att bli medlem i ett annonsnätverk kan även du få möjlighet att visa annonser från de stora företagen och på vis tjäna pengar. Det finns en del annonsnätverk runt om i världen och givetvis i Sverige. Det annonsnätverk där vi funnit bra annonser med hög kvalité är svenska double.net  Registrering tar endast 10 minuter och efter det är du redo att ta del av deras annonser för att tjäna dina första pengar på din blogg! 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Tova:

länkbyte? skriver en liten text om din blogg och tvärtom. :D

Svar: hej:) gärna det tjejen:) länkar gärna till dej . :)
josse, chall

Kommentera här: