VINN en stor goodiebag m ,ipad mini

jag fick hem en söt rosa super snygg rakhyvel i brevlådan i fredes:) som jag fick prova på , och endast betala frakten på 29 kr. denna makalösa hyvel som jag från början var väldigt skeptisk mot. tankar hade jag som dessa:
 
rakar den bra? är den sämre bättre än venus? och säkert bara nåt skit man får hem. 

sanningen är den att jag ÄLSKAR DENNA rakkhyvel med sex rakblad rakar den lent och fint av alla hår . och benen blir super lena efteråt! som sammet. och designen är snygg och man får dessutom till en hållare som har en sugpropp på baksidan så du kan fästa den på badrums väggen eller inne i duschen:) så HIMLA praktiskt!!
 
bättre än att ha den på badkarskanten som jag alltid hade min gamla , jag råka alltid fösa ner den med armen när jag bada och så flög den ner på andra sidan golvet.... väldigt drygt att behöva gå upp från badet för att hämta den förbannade rakhyvelen, och blötta ner hela golvet! suck, någon kanske känner igen sig? hehe.  så denna rakhyvlen är PERFEKT för mig! just nu har även shai en TÄVLING där du som klicka hem en gratis hyvel kommer autmatiskt med i TÄVLINGEN där man kan vinna en GGOODIEBAG , med bla en apple ipad mini, en rakhyvel ja du ser själv på bilden här nere vad du kan vinna:)